۳۴
۴۶
خانــم

دستگاه لاغری موضعی و بالا کشیدن سفت کردن سینه؟

با سلام سوالم از خانم دکتر خلیلی در دو مورد است
1_کدام دستگاه برای بالا کشیدن و سفت کردن سینه کمی افتاده و شل است ؟
2_ کدام دستگاه جهت لاغری موضعی است
3_ آیا این دستگاه ها عوارضی هم دارند

1 پـاسـخ

  • دوست عزيز تمام روش هاي درماني در پوست براي برخي افراد و اصطلاحا پزشک در معاينه بايد تشخيص بده شخص کانديد کدوم روش و يا دستگاه هست ...........3. تمام درمان ها اگر توسط پزشک متخصص و با دقت انجام نشود يا بيمار مراقبت بعد انرا درست انجام ندهد امکان عوارض و اسيب وجود دارد.........در مطب اگر پرونده نداريد توسط خانم دکتر اسماعيلي ويزيت يا از اقاي دکتر سپنتا مشاوره بگيريد .........البته با مشاوره و مواردي که رايج هست نداريم و بيماران مطب به شکل خاصي در ارتباط با پزشک مشاور يا جراح هميشه هستند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 431 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران