۳۷
۶۸
خانــم

در مورد شکستگی بینی؟

سلام آقای دکتر خسته نباشید .من اهل خلخال هستم،چند روز که بینی من در اثر ضربه شکسته است و برای معاینه به پزشک مراجعه کردم و دکتر بعد معاینه و مشاهده عکس رادیولوژی از من پرسید که آیا بینی تو قبلاً هم شکسته بود؟گفتم بله یکبار بار جراحی کردم. گفت باید بینی شما عمل جراحی بشه چونکه نرمی یه بینی ت ازبین رفته امکان دارد چند سال بعد دچار مشکل تنفسی پیدا کنید.باید نرمی بینی برداشت شود و بجای آن مصنوعی گذاشته شود.از آنجایی که در خلخال امکانات وجود ندارد در اردبیل باید جراحی زیبایی شود.
ومن هم به خاطر همین مزاحم وقت شما شدم.واز شما راهنمایی میخواستم

بازدید : 44 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوش، حلق، بيني، گلو و جراحي سر و گردن در تهران