افتادگی پلک چشم راست؟

پلک چشم راستم کمی خوابیده و یعنی به اندازه 2 میلی متر بسته شده و باعث شده چشم راستم کوچکتر دیده شود .آیا میشه چشمام قرینه و هم اندازه باشد؟

4 پـاسـخ

  • سلام.علل مختلفي براي افتادگي پلک وجود دارند.در مرحله اول بايد علت افتادگي پلک مشخص شود که نيازمند معاينه است. اصلاح افتادگي پلک پس از مشخص شدن علت آن و تعيين شدت و نوع افتادگي پلک به کمک جراحي مقدور است.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام
    از کيسه اب سرد استفاده کنين روزي 5بار هر سري 10 دقيقه تاکيد ميکنم اب سرد و نه اب يخ
    تا دوهفته امتحان کنين اگر.عضله جمع شد بهتر وگرنه نياز به جراحي خواهين داشت و کاملا برطرف ميشه با جراحي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • از زمان ارسال اين سوال مدت زيادي گذشته

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 550 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران