٢٠
٦٧
خانــم

تاخیر پریودى؟

سلام و وقت بخیر
خانم دكتر من ماه پیش موقعی ك پریود بودم تو روز چهارمم رابطه داشتم البته دخولی صورت نگرفت (باكره هستم)و فقط كمی پیش آب به واژنم مالیده شدو من از نگرانی قرص اورژانسی مصرف كردم
این ماه باید 20ام پریود میشدم ولی الان 29امه و من هنوز پریود نشدم و كمر درد و ورم شكم دارم آیا این علائم میتونه واسه قرص اورژانسی باشه؟یا من باردارم؟از تست بارداری هم استفاده كردم و جوابش منفی بوده.خیلی نگرانم اگر باردار نیستم چی كار كنم كه زود پریود بشم؟

1 پـاسـخ

بازدید : 223 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان (نازايي و آي.وي.اف) در تهران