۹
۲۲
خانــم

اختلال در رشد دختر ۹ ساله ؟

دخترم با پسرم دوقلو هستند ولی از نظر قد و وزن نسبت به هم سن و سالانش بسیار ریزتر میباشد دو سال پیش هم ازمایش هورمون رشد دادم هم تراکم استخوان که هورمون رشدش مشکلی نداشت ولی سن استخوانش از سن تقویمیش کمتر بود
سن تقویمی 7 سال
سن تراکم استخوان 6 سال
دکتر دارویی نداد ولی در این دو سال هم نسبت به بقیه بچه ها رشد چشمگیری نداشته نظر شما چیست
ایا باید به وی هورمون رشد تزریق کرد یا خیر و آیا در رشد وی اختلال جدی وجود دارد لطفا مرا راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

  • سلام
    سن استخواني عقب تر از سن تقويمي،چندين دليل دارد که بايد بررسي شود يکي از آن دلايل کمبود هورمون رشد هست.
    با توجه به اينکه سرعت رشد کم ميباشد بايد توسط غدد کودکان حتما ويزيت شوند.
    البته سن استخواني تا يکسال کمتر از سن تقويمي غيرطبيعي نيست.
    اطلاعاتي که شما ذکر کرديد ناقص هست از جمله اندازه قد و سرعت رشد در طي مدتي که تحت نظر بودن.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 151 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران