بیماری پپرونی؟

باسلام جناب دکتر بنده حدود 3ماه پیش هنگام نعوظ دیر هنگام که با درد همراه بود کم کم نسبت به کجی آلت به سمت راست وکمی فرو رفتگی در انتهای آلت انحنای آن واز طرفی کوتاهی وبد شکل شدن آن شده
که به دکتر متخصص اورولوژی مراجعه نمودم وایشان سونو گرافی نوشتند ولی چیزی مشاهده نشد دکتر نسبت به تجویز ویتامین ای نوشتند گفت یکماه دیگه برم به از یکماه دوباره به همراه ویتامین ای قرص مداسین یک میلی گرمی روزی 2عدد تجویز کردند به همراه سلنیوم کیوتن10 مکمل مصرف کردم ولی هنوز بهبودی حاصل نشده مشگل نعوظ ناتوانی جنسی دارم لطفا راهنمایی بفرمائید جهت جلوگیری از روند صعودی بایستی چکار کنم ممنون از لطف شما

بازدید : 467 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران