۵۲
خانــم

لگنم احتمالا استخوان اضافه اورده و میگن باید عمل بشم،نظر شما چیه؟

سلام اقای دکتر خسته نباشید.من دخترم و 23 سالمه،تودانشگاه تربیت بدنی خوندم.موقع زایمان لگنم در رفته و جراحیش کردن،حدود دوساله درد گرفته و بعضی وقتا راه رفتن برام سخته،ام ار ای هم گرفتن و دکترا گفتن سالمه،ولی پام هنوز درد میکنه و دکترا میگن نمیدونیم چته و شک داریم .تورو خدا شما بگید چمه؟یکی از دکترا گفته احتمالا چون جراحی کردی استخوان خاصرت استخوان اضافه اورده و باید عمل بشی درسته بتظرتون درسته؟لگن سمت راستمه.

1 پـاسـخ

بازدید : 45 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در بروجرد