سرفه های طولانی؟

باسلام.من چندسال پیش بدون داشتن علایم سرماخوردگی وتب دچارسرفه های شدیدشدم که بارفتن به دکتربستری شدم برای بررسی سرفه که باگرفتن سی تی اسکن وآمازمایش خون ونمونه خلط باتشخیص دکترریه برونشیت بوده که باداروهاکه دادن سرفه هام کم شدولی خوب نشدم بادمنوش لیموعسل وزنجبیل بعددوماه خوب شدم تاجندسال خوب بودم تا پارسال که کرونای خفیف گرفتم وبازتادوماه سرفه داشتم که بادکترریه بهم قرص ستریزین 10دادن خوب شدم الان دوهفته است دوباره بدون داشتن تب وسرماخوردگی دچارسرفه شدم که صبح هاسرفه های عمیقی میکنم وکه همراه باخلط صوتی روشن مایل به قهوه ای تیره غلیظ دارم درطول روز سرفه هام بدون خلط هست.راهنمایم کنیدباتشکر.

1 پـاسـخ

  • با سلام سرفه علل مختلفي مي‌تواند داشته باشد و مشخص نيست که در هر بار بازگشت سرفه علت آن همان علت قبلي باشد. لذا توصيه مي‌کنم که به پزشک ريه مراجعه نماييد تا ضمن معاينه و بررسي سوابق سلامتي شما اقدام مناسب صورت پذيرد. عوامل مهم ديگر عبارتند از شغل، مصرف دخانيات، سوابق خانوادگي، دلايل سرفه‌هاي قبلي، شرايط جديد، معاينه و .... همه اينها مواردي هستند که مي‌بايستي پزشک شما در جريان قرار بگيرد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 65 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ريه و مراقبت‌هاي ويژه در تهران