جراحی دندان عقل؟

سلام شبتون بخیر
من 18 سالم شده و دارم متوجه می شم ک دندون عقلم داره باعث می شه ک دندونام فرمشون خراب شه
برای روز شنبه ساعت پنج نوبت گرفتم
امکانش هست یه توضیح در باره جراحی و اینکه هزینه و چقد باید مزاحمتون باشم توضیح بدید بهم؟😅
می خوام بدونم می شه همون فردا جراحی بشه یا باید بذارم یه وقت دیگه😅🙏🏻پیشاپیش از لطفتون سپاسگزارم🙏🏻🥀

1 پـاسـخ

  • سلام عرض ادب؛ بله ميتونيد با مطب هماهنگ کنيد جهت جراحي ؛ دوره نقاهت 3 روز هست و مدت زمان جراحي 10دقيقه الي 20 دقيقه و هزينه آن متغير بين 1:200 الي 1:500 بستگي به مدت جراحي و سختي ان

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 61 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران