۳۹
۸۰
آقــا

آقای دکتر مادر و پدرم ۳۱ روز پیش درگیر کرونا شدن و الان پدر با مشکل قلب ریه و مادرم مشکل قلب دارن.از طرف دیگه استرس و افسردگی شدید در هردو نفر؟

سلام و عرض ادب و احترام.از 31 روز پیش پدر و مادر با حال جسمی بسیار بد و استرس ناشی از کرونا به شدت دچار حالات افسردگی عصبی و پرخاشگر شدن.اونها فقط یک نوه دارند و در کل این مدت یعنی از شروع بیماریشون خواهرم که از شوهرش جدا شده و با پسرش طبقه پایین منزل ما زندگی میکنن به دلیلی با ما قهر کرد و اجازه نداد پسرش حتی یک تلفن به پدر و مادرم داشته باشه.اینها هردو بشدت دلشون هوای بچه رو کرده و پدر تو خودشون میریزن و مادرم حالات عصبی خیلی بدی دارن مثلا بغض میکنن اشک میریزن اما گریه نمیتونن بکنن یا دائم پشت پنجره هستن که از دور نوه شون رو ببینن این موضوع با مشکلات قلبی مادر که دور قلبشون آب آورده و بی اشتهایی و...خیلی اوضاع رو سخت کرده.مادر سابقه اختلالات عصبی دارن و پدر هم سابقه افسردگی شدید.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید تا در اولین فرصت توسط شما ویزیت بشن.اما در مورد خودم که تحت نظر شما بودم و الان چقدر اوضاع بدی دارم حضورا شرح خواهم داد.با سپاس از لطف و توجه شما.

بازدید : 131 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران