۲۰
۱۲۰
خانــم

واگیری بیماری عفونی اسهال استفراغ جدید؟

سلام وقت بخیر میخواستم بدونم بیماری عفونی اسهال و استفراغ تا چند روز واگیری داره؟
من دیروز از صبح حالم به شدت بد بود و همون صبح یک بار استفراغ و یکبار اسهال ( خیلی شل نبود ) داشتم. و بعدش دل پیچه و معده درد بدی داشتم و همش حس میکردم معدم منقبض میشه.
رفتم دکتر یه سرم و چندتا امپول زدم یکم بهتر شدم ولی باز دلپیچه داشتم
اما امروز خوب بودم تا الان که یکم معدم درد گرفته. اما در کل حالم خوبه و چون سابقه معده درد داشتم فکر میکنم ممکنه بخاطر بی میلی به غذا و کم غذا خوردنم باشه ولی مطمئن نیستم.
میخواستم بدونم تا چند روز واگیری داره؟ من فردا جایی باید برم. میخوام ببینم اگر واگیری داره کنسلش کنم بقیه مبتلا نشن

1 پـاسـخ

بازدید : 40 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران