۱۷
۶۸
خانــم

درد کشیدگی ماهیچه پا ؟

سلام
من دیروز در دریای خزر در عمق 3 متری شنا میکردم که ناگهان پای راستم به شدت درد گرفت انگار رگ یا ماهیچه یک دفعه قفل یا پاره شد و همانطور که پای من بسته مانده بود خشک شد. نیم ساعت همین طور بود که آرام آرام پایم را با نهایت زحمت و درد باز کردم و توانستم راه بروم.
اما 2 روز است بعد شنا هنگام تا کردن و راه رفتن درد شدیدی در پای راست احساس میکنم. علت و راهنمایی شما را خواستارم

1 پـاسـخ

  • سلام. گرفتگي حاد عضله است که دراي نيدلينگ باز مي شود... دارودرماني هم انديکاسيون دارد.به ارتوپد يا فيزيوتراپيست مراجعه کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 51 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فيزيوتراپي در تهران