تب وسرفه مشكلات گوارش گفتیدنتیجه رابه شماگزارش بدم آقاى دكتر؟

باسلام وعرض ادب .یك هفته پیش مادرم دچارسرفه خلط داربدن دردسردردكه دكترش بهش قرص آزیترومایسین استامینفن وقرص ناپروكسن وآمپول ضددرد.به شماوضعیت بیماریش اطلاع دادم فرمودیددرست است طبق دستور انجام بدید.الحمدلله بهترشدامامشابه این بیماری به همسرم سپس به خودم كه مجبورشدیم درمانگاه شبانه روزی بریم سرم وامپول ومشابه قرص های فوق الذكركه انجام دادیم بنده بهترشدم اماهمسرم بعلت خوردن اناربدترشده سرفه هایش خوب نمیشه هرچه شربت دیفن هیدرامین میخورره فایده نداره من ومادروهمسرم سه نفری دریك خانه زندگی میكنیم میخواستم بدونم چكاركنیم كه اگرمثلایكنفرمان بهترشددیگرتحت تاثیران یكی قرارنگیره ؟درضمن میخواستم بدونم كه امكان داره خدای نكرده كروناباشه ؟باسپاس وتشكرفراوان .

1 پـاسـخ

  • سلام احتمال داره کرونا باشه. استراحت کنيد و فاصله را از هم رعايت کنيد تا بهبودي کامل. در منزل هم ماسک بزنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 152 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران