بهترین دکتر بوتاکس؟

بهترین بوتاکس چی هستش ؟؟ شما در مطب چه دارویی برای بوتاکس و ژل خنده استفاده میکنید ؟
من چندین بار انجام دادم و طبق تحقیقات و کارای دکترای مختلفی که دیدم بهترین دکتری که دیدم خیلی طبیعی میزنه دکتر گیتی خلیلی هستش که نوبت گرفتن طولانی بودش تروخدا اگر میشه به من تا اخره تیر نوبت بدید چون مسافرم از دکتر رزمی نیا هم اقدام کردم نوبت بگیرم واسه همین میخام بدونم بهترین بوتاکس و ژل چی هستش

1 پـاسـخ

  • سلام
    در وب سایت توضیحات کاملی در مورد انواع داروهای بوتولینیوم یا همان بوتاکس های موجود در دنیا زده ایم...........بهترین بوتاکس ها در دنیا از لحاظ کیفیت و سطح برندینگ به ترتیب زیر هستند : بوتاکس الرگان ( امریکا).ازالور (فرانسه)...دیسپورت (انگلستان )..زئومین ( المان )...نورنوکس ( کره جنوبی )...مصپورت ( ایران )...dysport تولید انگلستان هم در دنیا از بهترین بوتاکس هاست و هم در ایران نمایندگی معتبر و رسمی دارد و قیمت بسیار مناسبی دارد ( بوتاکس الرگان چندین برابر قیمت دارد)...........قسمت دوم سوال از لطف شما به متخصصان مطب و خانم دکتر گیتی خلیلی تشکر ایشون .....دکتر گیتی خلیلی از اولین متخصصان پوست در درمان با بوتاکس و ژل بودند و تجربه بسیار زیادی در استفاده از فیلرها و بوتاکس دارندالبته متخصصان پوست کشورمون اکثرا انجام تزریق بوتاکس رو به نحو خوبی انجام میدند که با توجه به شرایط نوبت دهی میتونید انتخاب کنید.....اقای دکتر هم از متخصصان با تجربه و حاذق هستند.....قسمت سوم : بهترین ژل لب و خط خنده هم در دنیا با تمام تنوع بسیار زیاد ولی سالهاست که جویدرم ( الرگان ) را میتوان به عنوان بهترین نام برد البته هر شرکت چندین نوع محصول داره که توصیه ما به شما جویدرم نوع وولیفت VOLIFTهست.........البته برند های : جویدرم. تئوسیال..الینا...امروال...پرلین .و انواع دیگری هم وجود دارد ( حتما بر روی بسته مجوز بهداشت ) و طبق توصیه و توسط پزشک متخصص پوست یا جراح پلاستیک این درمان را انجام دهید.....ALYNA برای قیمت مناسب تر بهترین توصیه است.....مشاوران مطب دکتر خلیلی.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 547 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران