٤٨
٦٦
آقــا

علت ضعیفی چشم؟

باسلام آیا دكتر فوق تخصص چشم با معاینه چشم با دستگاه میتونه به علت ضعیفی چشم پی ببره یا باید عكس و آزمایشهای بیشتری انجام داد ؟ من چشمهام  به سرعت داره ضعیف میشه هر سال یك نمره أضافه می شه الان نمره عینك مطالعه ام 3 شده و یكی إز چشمها 1 نمره آستیگماته ولی برای دیدن و خرید كردن دچار مشكلم چشمهام یك حالت پخش شدگی نور داره مجبورم عینك بذارم و بردارم آزمایش خونم دادم قند ناشتا 106 بود وكمبود ویتامین دی داشتم

1 پـاسـخ

  • با سلام شما توي سن پيرچشمي قرار دارين وبا افزايش سن شماره ي چشمتون زياد ميشه و طبيعي هست ومعمولا توي هرسال نيم تا يک نمره زياد ميشه اروم اروم دوتا عينک نياز خواهد شد يکي براي دور و يکي براي نزديک

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 281 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران