سلام وقت بخیر من یه مشکل در ارتباط با نرسیدن به ارگانسم دارم ؟

من 15سال هست که ازدواج کردم دوتا بچه دار م بعد از چهار بار حاملگی

مشکل من نرسیدن به ارگانسم در نزدیکی است من این چند سال بعد از نزدیکی خسته میشدم هیچ حسی در من ایجاد نمی شد من فکر میکردم همه اینجورین تا ماه پیش که با سکس دهانی به این نقطه رسیدم بعد از تحقیق متوجه شدم اکثر خانوم ها به این حس دست پیدا میکنن من خیلی گرم بودم و خواستار رابطه بودم اما بعد از او ن روز وقتی میبینم به اون حس نمی‌رسم خیلی بی میل شدم تا اونجا که شوهرم هم متوجه شده و پسش میزنم آیا راه حلی وجود داره که مشکل من حل شود

بازدید : 41 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران