۱۴
۵۰
آقــا

لکنت زبان پسرم؟

سلام و وقت بخیر خدمت جناب آقای دکتر صادقی.جناب آقای دکتر من همین الان با برنامه ی پنجره باز با شما آشنا شدم که فرمودین در رابطه با لکنت زبان هم طبابت میکنین.اقای دکتر پسرم الان 14سالشه که از 7 سالگی یعنی وقتی کلاس اول بود دچار لکنت زبان شد اوایل لکنتش خفیف بود بعد رفته رفته زیاد شد.جند بارم دکتر بردم و گفتار درمانی ولی اصلا فایده نداشت.از این بابت خیلی ناراحتم.چون هر چه سنش میره بالا نگرانی ما هم بیشتر میشه. البته اینم بگم از زمان بچگی نسبت به هم سن و سالاش خیلی زود حرف زد و کامل حرف میزد.و ازلحاظ هوش و درس خیلی خوبه.همیشه شاگرد ممتاز هستش.فقط خیلی پر استرسه. آیا خوب میشن اقای دکتر.خیلی ممنون میشم راهنماییمون کنین.از شهر اردبیل مزاحمتون شدم.

1 پـاسـخ

بازدید : 13 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گفتاردرماني - بلع درماني - درمانگر تخصصي اختلال بلع در تهران