واکسن کرونا؟

سلام من دخترم و 18 ساله ام دو دوز اول واکسن برکت دریافت کردم و دز سوم میخوام آسترانزیکا دریافت کنم و وجود هم داره ایا عوارض خیلی بدی داره واینکه خوارم که 25 ساله هست ومادرم هم از این وامس برای دز سوم زدن ومشکل جدی نداشت فقط یکم سردرد و.. بود ایا من این واکسن رو بزنم احتمال عوارض جدی هست. فقط اینوهم بگم که کم خونی هم دارم

1 پـاسـخ

  • باسلام:
    کسي نميتوانددرموردعوارض احتمالي واکسن ضمانت بدهدولي تاکنون واکسن هاي آسترازنکانسبت به سايرواکسنهادرعارضه دارشدن وعوارض جدي بدترنبوده اند.شماميتوانيداين واکسن رابزنيدبه خصوص که نزديکان درجه يک شماهم ازاين واکسن زده اندوبراي ايشان مشکل حادي ايجادنشده است.درصورتيکه بيش ازسه ماه ازدوزدومتان نگذشته ميتوانيدابتداکم خوني خودرادرمان کنيد.درهرصورت نيزميتوانيددرمان کم خوني راهمزمان باتزريق دوزسوم شروع کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 71 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران