شیرخشک بچمو به چه نوع تغییر بدم؟

سلام .خسته نباشید
اقای دکتر فرزندم6ماهه هست،سه ماهه بودبخاطر ریفلاکسش بیومیلarخریدم براش امانخورد،پنج ماهه شد،بیومیل1 دادم بهش اما کمی میخوره وادامه نمیده درحین خوردن نق میزنه وبعدچندساعت بالا میاره،وقتی هم داخل فرنی میریزم نمیخوره
حالاکه 6ماهگیش به پایان رسیده،سوپرامیل مناسبه براش؟
میخوام خوشمزه باشه وسویا نداشته باشه به دلیل تراریخته بودن
بنظرشماچه چیزی مناسبه براش؟؟؟

1 پـاسـخ

  • سلام بهتره معاينه بشه و شرح حال دقيقتري گرفته بشه چون به نظر مياد شايد علت ريفلاکسش الرژي به پروتئين شير گاو باشه و اگه اين تشخيص مطرح باشه بايد شير خشک هاي مخصوص اين کار استفاده يشه
    تشخيص اين مساله به عهده پزشک متخصص کودکان يا فوق تخصص گوارش کودکان هست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 232 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران