تشخیص بیماری؟

سلام خسته نیاشید
من یک برادر 6 ساله دارم که چند روز پیش سرما خورده بود و یکبار استفراق کرد و کمی حالش بهتر شد اما بعد دوباره حالش بد شد و شکم درد داشت حتی یبوستم داشت و نمیتونست دستشویی بره که با کلی دارو و... کمی بهتر شد و بلاخره دستشویی کرد و حالش خوب شد تا اینکه امروز بعد از اینکه از خواب بیدارشد حدودا یک ساعت بعد یهویی گفت که حالم بد میشه و تب و لرز داشت و اینم بگم این چند روز اصلا غذا درست حسابی نخورده بعد ما بردیمش کلینیک بعد اینکه دکتر گفت این به کرونا مشکوکه برید پیش فلان دکتر تو فلان جا بعد ما رفتیم اونجا و ایشون به ما گفت این هم به کرونا مشکوکه هم اپانتیس و به ما گفت که برید پیش فلان دکتر و بگید که از طرف من اومدید خلاصه اینطور شد و ما بردیم یه جایی که دکترش اشنامون بود نه جایی که ایشون معرفی کرده بودن و اون دکتر به ما گفت خدا رو شکر سالمه و فقط سرما خورده و اپانتیسشم مشکل نداره بعد ما اوردیمش خونه...
اما ما هم احتمال میدیم اپانتیسش باشه و الان هم حالش خوب نیست میگه شکم درد دارم میخواستم راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم
ما خیل نگرانیم ممنون میشم راهنمایی کنید نمیدونیم چیکار کنیم؟
با تشکر

1 پـاسـخ

بازدید : 237 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران