استفاده از قرص ملاتونین؟

با سلام
به دلیل دیر خواب رفتن و خواب سبک شانزده ماه قبل دکتر قرص ملاتونین 3میلی گرم را برای یک ماه تجویز کردند .البته از دم نوش های آرامبخش نیز استفاده می کنم ...در این دوره شانزده ماه حدود هر سه یا چهار ماه باز نیازمند مصرف قرص شدم و دکتر داروخانه مانعی اعلام نکردند .
می خواستم بدانم استفاده تناوبی از این قرص (مثلا چهار ماه یکبار )ایجاد عوارض می کند ؟البته نه برای همیشه تا زمانی که وضعیت خوابم بهبود بگیرد .ممنونم

1 پـاسـخ

بازدید : 97 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران