۶۰
آقــا

در آمدن یک برآمدیگی در زیر پوست و در محل روی دنده‌ها؟

سلام خسته نباشید
چند روزه که هراز گاهی پهلوی سمت چپم یهو تیر میکشه و میگیره و من زیاد توجه خاصی بهش نکردم گفتم شاید مال خستگیه یا یهو عضله‌اش گرفته و... ولی امروز که روی کمر دراز کشیده بودم متوجه شدم روی خط اُریب دنده‌ی سمت چپم یک برامدگی بیضی شکل هست که روی دنده‌ی راستم نیس و وقتی هم لمس میکردم برامدگی رو احساس میکردم و در سمت راست هم ولی لمس میکردم همچین چیزی وجود نداشت و وقتی برامدگی رو لمس میکردم دردی حس نمیکردم ، یکم بعد که گذشت دقیقا همونجام دوباره مثه روزای قبل تیر کشید و متوجه شدم روزای قبل هم دردم مال همین بوده ولی من در روزهای قبل متوجه برامدگی نشده بودم
میخواستم ببینم که باید براش نگران باشمو برم دکتر یا خیر ممکنه یه گرفتگی ساده باشه و چیز خاصی نباشه؟!
توی عکس که براتون گذاشتم علامت زدم که کجای دندم هستو دقیقا به همین شکل اُریبی که خط کشیدم قرار گرفته.
ممنون از شما خسته نباشید

بازدید : 26 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران