توده سینه؟

ماموگرافی انجام دادم و سونو سینه چند تا سونوگرافی نظرات متفاوت بود در نهایت دکتر زنان گفتن بیوبسی ممنون میشم شما هم نظرتون را بگید و با مصرف ویتامین e سونوگرافی دوم انجام شد (سونوگرافی دکتر واسعی)
سونو اول پستان راست:
با دیامتر تقریبی 3*4 در mid zone ساعت 8
به دیامتر 5*9 درfar zone ساعت 10
چند کیست ساده با حداکثر دیامتر3*6 درUOQ در پستان راست مشاهده شد.
پستان چپ به دیامتر تقریبی 3*6 در near zone ساعت 4-3
رتراکسیون nipple وجود ندارد نسخ نرم اکوی طبیعی دارد . در نواحی اگزیلاری دو طرف غدد لنفاوی پاتولوژیک مشاهده نشد.
سونو دوم
توده فضاگیر کیستیک و یا سالید در پستان چپ مشاهده نشد b2
پستان راست
در ساعت 10 در mz یک کیست شفاف به ابعاد 3*5 میلیمتر b2
در ساعت 10-9 در mz یک کانون کمی هیپواکو بدون سایه خلفی به ابعاد 4/3 * 7/7 میلیمتر در درجه اول به نفع fcc b3 دیده میشود
اگزیلری دو طرف نمای طبیعی دارد
سونو سوم
پستان راست ساعت 8 5 میلیمترmidzone
ساعت 9 10 میلیمتر mid to near zone
پستان چپ
ساعت 2 5میلیمتر nearzone
2-3 ساعت 7 میلیمتر near zone
ساعت 10 7 میلیمتر midzone

1 پـاسـخ

بازدید : 72 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي پستان در تهران