سه سال نیم
۱۶
آقــا

یبوست شدید فرزندم طوری که فقط با شیاف برطرف میشود؟

سلام من فرزندم یبوست شدید داره طوری که فقط با شیاف بر طرف میشه اونم فقط یک روز به دکتر اطفال
مراجعه کردیم میگن مشکلی نیست و برای شش ماه پودر تیدرولاکس تجویز کردن ولی زیاد موثر نبود و الان حدود سه ماه هست که دوباره یبوست شدید پیدا کرده و دوباره پیش همون دکتر رفتیم که دوباره گفتن چیزی نیست و شربت لاکسی ژل و سنا گل تجویز کردن ولی خیلی نگرانم چون در خانوادمون سابقه ی سرطان روده بزرگ داشتیم و من خیلی نگرانم چون عموی خودم هم پولیپ روده داشتن و عمل کردن ممنون میشم جوابم رو سریع بدین .تشکر

بازدید : 633 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد اطفال و کودکان در تهران