۲۷
۵۶
خانــم

سونوگرافی آنومالی؟

سلام و عرض ادب
برای انجام سونوگرافی آنومالی قبل از سونو اقدام خاصی نیاز است که انجام شود؟
هزینه این سونوگرافی چقدر است؟
برای مراجعه چه زمانی بهتر است؟چند هفتگی؟
اگر امکانش هست وقت مراجعه برای من لحاظ فرمایید ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام وعرض ادب.براي انجام سونوگرافي اسکن آنومالي بايد حداقل يک ليتر مايعات شيرين مثل آب انبه و.. نيم ساعت قبل از انجام سونو مصرف شود. اسکن آن مالي در دو مرحله 18 تا 20 هفتگي و28 تا 30 هفتگي انجام مي شود.در مورد قيمت و نوبت دهي لطفا هر روز از بعد ساعت 6عصر تا 10 شب با منشي تماس بگيريد ويا از طريق سايت دکتردکتر بصورت اينترنتي.با تشکر.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 66 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص راديولوژي و سونوگرافي در تهران