بهبودی یا تشدید کووید؟

سلام. خسته نباشید
من از 1 آذر علایمی مانند تب و سرفه و سردرد داشتم. به مدت 4 روز این علایم کمتر شدن و تنگی نفس اضافه شد به اضافه این که حس چشاییم کم شد.
8 آذر سیتی اسکن ریه انجام دادم. جواب آزمایش به این شکل بود :
( تصویر چند كدورتگراندگلاس و patchy کوچک در لوب تحتانی ریه چپ رویت گردید
در سایر نواحی ریتین کدورت و consolidation غیر طبیعی مشهود نیست
یافته های رویت شده غیر اختصاصی میباشند , در صورت شک بالینی به عفونتهای تنفسی از جمله عفونت covid19
تطبیق با یافته های ازمایشگاهی و در صورت صلاحدید تکرار مجدد 5 روز اینده جهت بررسی گسترش احتمالی ضایعات توصیه میشود
حجم ضایعات رویت شده جزئی و کمتر از 5% میباشد
دیامتر تراشه و برونشهای ریوی و مری طبیعی میباشند.
مایع در فضای جنبی دیده نمیشود.
ادنوپاتی در نافها و مدیاستن مشهود نیست.
اندازه قلب طبیعی است .
قسمتهای استخوانی قفسه صدری طبیعی میباشند. )
با مشورت پزشک بنا بر اینکه مشکوک به کووید هست 2 هفته قرنطینه باید بگذرونم به اضافه داروهایی مثل ویتامین ث-250 ، ب-کمپلکس ، فاموتیدین 20 ، د-ویتین 50000 ، لوراتادین 10 ، داکسی سیکلین 100 و شربت دیفن هیدرامین کامپاند...
14 آذر تقریبا حس چشاییم کامل برگشت و تب کامل قطع شد و سرفه قطع شد تنها مشکل ، تنگی نفس به اضافه درد سینه مخصوصا شب هنگام خواب بود.
و حالا امروز 18 آذر که 18 روز از علایم میگذره تنگی نفسم یکم بیشتر شده. درد سینه بیشتر شده و حس چشاییم دوباره کم شده و اختلال داره.
با توجه به این موارد آیا رو به بهبودی قرار دارم و میتونم از قرنطینه خارج بشم ؟
یا برعکس احتمال داره با وجود پیشگیری و مصرف داروها درصد بیشتری از ریه درگیر شده باشه و تشدید شده باشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید...
با تشکر فراوان

1 پـاسـخ

بازدید : 135 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران