۷۱
۶۵
خانــم

ضعف و خستگی زیاد بهمراه سرفه؟

سلام و احترام..خانم دکتر بنده مدت دو ماه هست‌ که دچار ضعف زیاد و خستگی شدید بخصوص در ا ایل صبح و بهمراه سرفه ها ی زیادو خشک هستم که البته به دکتر ریه مراجعه و بعد اسکن ریه فقط گزارش فیبروز senile شده بود و دکتر بمن یک اسپری سرتاید و سالبوتامول و قرص ایروکاست و ACCدادن ...ولی الان همچنان دچار خستگی زیاد و ضعف زیادهستم توام با خلط..تب هم ندارم ..تشخیص شما رو میخواستم بدونم ..تشکر و سپاس ..

1 پـاسـخ

  • با سلام تشخيص بيماري امر ساده‌اي نيست. به بررسي وضعيت بيمار، معاينه، سوابق شغلي، آزمايش و تست‌هاي انجام شده، سوايق خانوادگي و ... بستگي دارد. انواع مختلف فيبروز ريوي علائم مشابهي دارند. علائم اصلي فيبروز ريوي عبارتند از: تنگي نفس، سرفه‌اي که از بين نمي‌رود، احساس خستگي دائمي. هيچ درماني براي فيبروز موجود، هر علتي که داشته باشد، وجود ندارد. هدف اصلي در مواجهه با اين بيماري، کاهش سرعت پيشرفت بيماري، کاهش علايم بيمار و بهبود کيفيت زندگي در مبتلايان مي‌باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 56 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ريه و مراقبت‌هاي ويژه در تهران