۴۲
۸۲
آقــا

مصرف ویتامین k2؟

42سال سن دارم هنگام کشیدن دندان خونریزی تایک هفته ادامه پیدا میکنه وبسیار بی حال وافت فشار خون پیدا میکنم تا چند روز قبل از کشیدن میتوانم ویتامین k2 مصرف کنم بعداز کشیدن هم میتوانم ویتامین k2 مصرف کنم سابقه هیچ بیماری ندارم میتوانم سالانه 30تا ویتامین k2 مصرف کنم

2 پـاسـخ

  • سلام حتما بايد به يک متخصص خون مراجعه شود درصورت کمبود ويتامين k تجويز شود و تمامي فاکتور هاي انعقادي چک شود در اکثر موارد علت خونريزي تف تف کردن و عدم رعايت اصول بعد از جراحي هست براي اطلاعات بيشتر به پيج اينستاگرام بنده در قسمت هايلايت ملاحظات جراحي مراجعه شود اي دي dr.fardinzarei

    https://instagram.com/dr.fardinzarei?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 33 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران