۲۶
۶۱
خانــم

جلوگیری با ال دی و فاصله انداختن و احتمال بارداری؟

بادرود و خسته نباشید
الان 16 ماهه ک عروسی کردیم و از اولش قرص ال دی برای جلوگیری میخورم
اما خیلی جاها خوندم و شنیدم ک خوردن این قرصا برای طولانی مدت خوب نیست و عوارض داره
منم هر 5-6 ماه یکبار ک قرص میخورم،یکماه بینش نمیخورم و فاصله میندازم
*این فاصله انداختن مشکلی ایجاد میکنه؟و این یکماه امکان بارداری توش هست؟
دوره قبل ک از روز 5 باید قرص میخوردم نخوردم و الان3روزه پریودم عقب افتاده،تو ماه گذشته با کاندوم رابطه داشتیم بجز سه چهارروز مونده ب موعد پریود ک اونم داخل خالی نکردن،امکان بارداری هست؟

1 پـاسـخ

بازدید : 156 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران