72/5
آقــا

پلاک آلت تناسلی(پیرونی)؟

سلام آقای دکتر خوبید:من تقریبا نزدیک 3ساله پیرونی دارم وتا حدی بود که آلتم انحناء به سمت چپ داشت چندین با ر به پزشک مراجعه کردم وداروهایی از قبیل:ویتامینE.کلشی سین.پاپایا....ژل اریکسون.پمادتستسترون..واین اواخر هم6دز وراپامیل تزریق کردم.خلاصه پلاک 90درصد بهبود پیدا کرده با همه اینها یه مقدار پلاک به اندازه 1/1mm باقی مونده(عکس سونوگرافی)هفته پیش.ولی هنوز کوتاهی آلت وشل بودن سر جاشه اگه چه که انحناء خوب شده تا حدود زیادی.دکتر هفته پیش گفت باید سنگ شکنی بشه اونم که تحت حمایت بیمه نیست قیمتش هم سنگینه.شما چه روشی رو پیشنهاد میکنید بعنوان جایگزین سنگ شکنی. وپرکشت آلت به اندازه قبل؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

بازدید : 58 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران