اختلال، حواس پرتی و عدم تمرکز ؟

سلام و قت بخیر آقای دکتر
من چندین ساله نمیتونم حواسمو جمع کنم یعنی درست تمرکز ندارم دانشگاه و محل های کارم یادم میره چیکار هایی باید انجام بدم عدم تمرکز و دقت پایین که خیلی سعی کردم باهاش مقابله کنم من به تازگی مادرمو از دست دادم انگار این فراموشی و گم کردن و عدم توجه به اطرافم خیلی زیاد شده که همه اینو بهم میگن این مساله خیلی اذیتم میکنه خودم حدس میزنم شاید از زمان بچگی پیش فعال بودم درضمن و شغل من حسابداریه و نیاز به دقت و توجه بسیار داره و بی اندازه هم میخوابم فقط تنها باشم و بخوابم . بهم کمک کنید و راهنمایی که بیام خدمتتون

1 پـاسـخ

  • با سلام.اول از همه باید بررسی شود که حواسپرتی و تمرکز پایین شما در زمینه چه اختلالی روی داده، بطور مثال افسردگی، اضطراب و یا اختلال بیش فعالی کم توجهی و...میتواند باعث کاهش تمرکز شما شود، ما باید اصل بیماری را که یکی از نشانه های آن کم توجهی است درمان کنیم.حتما به روانپزشک مراجعه فرمایید.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 819 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران