من اعتیاد به مواد دارم ولی مشکل اصلی من چیزه دیگه ایه که بخاطره همین نیاز به مشاوره دارم. ؟

سلام خانم دکتر من اعتیاد دارم همش هم به زور بقیه ترک میکنمو بعد چند وقت دوباره استفاده میکنم، ولی واقعیتش اینه که ووقتی مصرف نمیکنم کاملا اعتماد به نفسم از بین میره ، همه مشکلاتم دوباره به یاد میارم ، در واقع من مشکلم اعتیاد نیست که اینو خانوادم متوجه نمیشنو میگن مشکله من اعتیادمه و هیچ مشکلی ندارم. خلاصه اصلا هم مراکز ترک اعتیاد واسه مشاوره خوب نبودن ، واقعا نیاز دارم که تحت مشاوره قرار بگیرم لطفا اگر امکانش هست جوابمو بدین ممنون میشم .

بازدید : 201 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روان درماني و روانشناس باليني در تهران