۱۶
۶۵
خانــم

مشاوره برای سنین نوجوان؟

سلام وقت شما بخیر ،بنده یک خواهر زاده دارم که الان 16ساله هست.
بعد ایشون در گیر رابطه با یک پسر ک تقریبا یک الی دو سال از خودش بزرگتر هست شده ، و ما در مرحله اول سعی کردیم باهاش حرف بزنیم و اون رو به نحوی متقاعد کنیم که کارش صحیح نیست ،اما متاسفانه اصلا به حرف های ما هیچ اهمیتی نداد و حتی روابطه اش را گسترده تر هم کرد . خانوادش به اون اعتماد کامل داشتن و از نظرازادی ویا اینکه حق داره بیرون بره با دوستانش و ب سبب اعتماد به دوستانش و البته خودش کاملا البته با شرح اینکه کجا میره و یا با کدوم دوست میره ازاد بوده ،و اینکه از نظر فضای مجازی هم متاسفانه محدود نبوده در استفاده از اونها البته تحت استفاده . اگه میشه لطفا کنید و بگید که چطور میتونیم مانع این کارش بشیم و اون رو هم متوجه کنیم که کارش اشتباهه ، ما چون در حوالی تهران در شهر کوچکی هستیم حتی امکان مشاوره رفتن هم نیست ممنون میشم راهنمایی کنید

4 پـاسـخ

بازدید : 125 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانشناس در تهران