درد کلیه یا کوید ۱۹؟

با سلام
امروز حوالی غروب مقداری تب کردم ولی سایر علائم بیماری‌های کوید 19 را نداشتم، دمای بدنم با ترمومتر جیوه‌ای 37.8 بود. شروع به مصرف زیاد مایعات کردم. مقداری درد در قسمت هر دوکلیه داشتم که هنگام دفع ادرار در انتهای دفع بیشتر میشد ولی غیر قابل تحمل نبود. با توجه به شیوع بیماری کوید 19، احتمال وجود این بیماری چقدر است و مشکلی که برای کلیه ایجاد شده مربوط به چه بیماری میتواند باشد. لازم به ذکر است که من 27 سال سن دارم و روز قبل هم ورزش سنگینی در منزل کردم و تعرق حاصله مقداری لرز ایجاد کرد که به آن بی‌توجهی کردم.
خواهشمند است با توجه به آلودگی بالای محیط‌های درمانی، اقدامات لازمه را بفرمایید.
با سپاس

1 پـاسـخ

بازدید : 167 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران