۵۰
۴۸
خانــم

سلام ایا شما عمل برداشتن رحم راازروش جدید (بدون جراحی باز)انجام میدهید؟

خانم دکتر من 50 سالمه وهنوز یایسه نشدم ولی عوارض قبل از پریود شدن خیلی اذیتم میکنه مثل بیخوابی شبانه التهاب سینه ها طوری که سینه چپم ورم شدید میکنه فشار خونم بالا میره وسردردهای شدیدی میگیرم دوتا از دریچه های قلبم به خاطر فشار بالا به قول دکتر بزرگ شدندالبته دکتر قلب هم پیشنهاد دادند رحمم رو در بیارم با این تفاسیر میخوام این عمل رو انجام بدم خواستم ببینم شما به روش جدید انجام میدید وکلا نظرتون چیه انجام بدم یاصبر کنم تایایسه بشم عوارضی برام نداره ممنون وباتشکر از شما

1 پـاسـخ

  • سلام با اين توضيحات خارج کردن رحم ضرورتي نداره بهتره معاينه بشيد و سونو واژينال فقط در موارد ضروري ما اقدام به اين جراحي مي کنيم

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 50 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران