۲۸
۵۸
خانــم

لیزیک چشم؟

باسلام.من شماره چشم هایم 5 و 6 هست و میخواهم عمل لیزیک کنم.چقدر بعدر از عمل احتیاج به مراقبت داره و چقدر باید استراحت کنم و نور نبینم...یعنی مثلا 3روز بعد از خانه خارج شوم اتفاقی می افتد؟؟؟
باتشکر

3 پـاسـخ

  • درود، بعد از جراحي لازک/ليزيک، استراحت فيزيکي به مفهوم عدم تحرک الزامي نيست.
    گرچه بخاطر عمل، دوري از الودگي و فضاهاي شلوغ و پرازدحام توصيه ميشود. حساسيت به‌ نور طي روزهاي اول بعداز عمل غيرعادي نيست.(مخصوصا در لازک). قرار گرفتن در معرض نور منعي ندارد (لزوم استفاده از عينک افتابي در محيط هاي باز در طول روز)

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • با سلام
    معمولا تا يک هفته بايستي مراقبت کنين بعد از اون ميتونين بکاراتون برسين
    بستگي به بيمار داره بعضا 3روزه بهبود پيدا ميکنن بعضا 10روز

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 455 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران