۳۰
۶۸
خانــم

احساس گرفتگی در قفسه سینه، تنگی نفس و مشاهده خلط سیاه؟

سلام،وقتتون بخیر.
حدودا ده روزه که بعضی اوقات در قفسه سینه ام احساس سنگینی میکنم ، حس میکنم یک وزنه سنگین رو قفسه سینه ام قرار دادن و نفسم حبس میشه و تمام سعی ام رو میکنم با آروغ نفس حبس شده رو بیرون بدم که سخت میسر میشه.علاوه بر این از حدود شش ماه پیش یکی دوبار در ماه از گلوم خلط سیاه میاد،اوایل بخاطر احتمال قرار گرفتن در معرض دود اهمیت نمیدادم،ولی اخیرا که مدام در منزل بودم باز این اتفاق تکرار شده است.با توجه به اینکه سابقه مصرف دخانیات ندارم علتش چی می‌تونه باشه؟

1 پـاسـخ

  • درود بر شما و شادباش نوروز پيروز
    به نظر من شما اظطراب داريد و احتمالا علايم شما ناشي از استرس و اظطراب است. مايعات زياد بخوريد اگر از منزل بيرون نمي رويد داخل منزل مرتب قدم بزنيد و نفسهاي عميق بکشيد. تندرست باشيد. هر سوالي بود از من بپرسيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 138 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران