۳۱
۷۳
آقــا

اسهال در هوای سرد و خوردن غذای چرب یا شیرینها؟

سلام من چندسال یا یبوست دارم یا اسهال خیلی هم ازمایش خون ادرار مدفوع انجام شده ولی چیزی مشکوکی نبوده مشکل خواب دارم بسختی میخوابم بیشت روز عصبی هستم مثل انبار باروتم .ازکوره در میرم وزنم ثابت خیلی لاغرم ریزش مو دارم
چاق نمیشم دکتر زیاد رفتم جواب درستی نگرفتم دوس دارم چاق بشم نمیشم دوس دارم صبور باشم نمیتونم همش درگیر خودمم بدنم خیلی ضعیف غذای چرب نمیتونم بخورم اسهالی میشم هر چیزی هم که شیرین باشه نمیتونم بخورم حتی خرما هواک خیلی سرد میشه اینجوریم تابستان ها بهترم خیلی رو مخ زندگی برام جهنم کرده هروز ارزوی مرگ دارم نمیدونم چکارکنم البته قرص آموکسی سیلین میخورم بهترم ولی نفع روده دارم ممنون میشم کمکم کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 24 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران