درد مچ پا ؟

به مطب مراجعه کردم فرمودید که اسکن و ام آر آی بگیرید اسکن را در سئوال قبلی فرستادم در این قسمت می خواهخ ام ار آی بفرستم

1 پـاسـخ

  • سلام و وقت به خير اگر تاکنون از بريس و دارو استفاده نکرده آيد مدتي بريس آريزونا استفاده کنيد (از مراکز فني ارتوپدي مثل مرکز فني ارتوپدي هلال احمر ميتوانيد تهيه کنيد) به همراه مصرف کپسول ملوکسيکام پانزده ميلي گرم دوبار در روز. اين فرصتي است تا مقداري وزنتون را کم کنيد. اگر اين کار موفق نبوده است يا شدت درد غيرقابل تحمل در فعاليت هاي روزانه است کانديد جراحي هست و مراجعه حضوري داشته باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 90 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراحي پا و مچ پا در تهران