احساس نوعی بیماری که سابقه نداشته؟

سلام بنده ورزشکار حرفه ای هستم و تمریناتم بسیار شدید است،مدتی ست که گهگاهی درد پهلو(هر دوسمت) بی دلیل سراغم میاید و نمیتوانم خم شوم و نفس کشیدن برایم سخت میشود،روی باسن جوش زیاد میزند(قبلا سابقه این نوع جوش زدن زیاد را نداشته ام) همچنین خارش سینه دارم(علی رغم دوش روزانه با شامپو ورزشی و...)،زود عصبی میشوم،ولی انرژی و فعالیتم زیاد است و بوکس و بدنسازی کار میکنم،تغذیه مشکلی ندارم،و حتی غذای پرچرب و پرنمک مصرف نمیکنم،سابقه مصرف مکمل بدنسازی استاندارد دارم،وتقریبا یکی دو ساله که هیچ دارویی تزریق نکرده ام واصلا دکتر نرفته ام،سابقه سرطان کلیه و مغز متاسفانه درخانواده داریم،لطفا راهنمایی م کنید،خودم پرستاری هم میخونم خیر سرم:-)

بازدید : 389 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران