درد شدید از ناحیه پشت زانو به هنگام نشستن به حالت چهار زانو؟

سلام وقت بخیر
جناب دکتر حدود چند ماهی میشه از ناحیه پشت زانو درد شدید دارم به دکتر ارتوپدی مراجعه کردم از ناحیه پشت زانو عکس گرفتن گفتن مشکلی نداره اما هنگامی که میشینم روی زمین یا به عبارتی وقتی زنو رو خم میکنم بعد از چند لحظه کوتاه ناحیه پشت زانو قفل میکنه و به سختی پا مو دراز میکنم و به شدت از ناحیه پشت زانو درد دارم. ممنون میشم راهنمایی نمایید علت این درد چیست؟

1 پـاسـخ

بازدید : 43 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران