چگونگی دفع خطر مسمومیت دارویی؟

سلام امروز عصر به فاصله یکساعت به پدرم بصورت کاملا اتفاقی دو تا قرص امگا 3 دادیم ایشون یکساله که در بستر بیماری هستند و سابقه سکته مغزی دارن که بهبود پیدا کردند میخواستم بدونم برای اینکه دچار مسمومیت دارویی نشوند چکار کنیم فعلا حالشون خوبه برای دفع امگا 3 زیادی از بدن چکار باید کرد تا دچار عوارض مصرف بیش از حد نشوند؟
فعلا کمی بی حال هستند البته اکثر اوقات بی حالند و کمی بی قرار که پای خودشون را جمع میکنن بعد سکته مغزی توان صحبت کامل ندارن فقط در حد بله و خیر و تشکر صحبت میکنن از طریق گاواژ بهشون غذا میدیم ضمنا از عفونت ریوی هم رنج میبرند

بازدید : 15 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران