۴۴
۷۴
خانــم

آیا روزه برای کسی که سابقه بیماریDVT( ترومبوز وریدی) دارد،جایز هست یا خیر؟

سلام، خانمی 44 ساله،متاهل و دارای 2 فرزند هستم.
در سال 1380 مبتلا به ترومپوز وریدی در پای چپم شدم و در دوران بارداری از رقیق کننده های خون تزریقی استفاده می کردم.و اکنون از هیچ دارویی استفاده نمی کنم.
پزشک عمومی ،روزه داری را برای من صلاح ندیدند به خصوص در روزهای بلند. گفتند تشنگی برام مضره.
اما گفتن با یک پزشک متخصص هم صحبت کن و برای اطمینان راهنمایی بگیر. ممنون میشم اگر راهنمایی نمایید. با سپاس

1 پـاسـخ

بازدید : 51 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران