۳
۱۲
خانــم

دل درد ولاغری؟

سلام خسته نباشید.دخترم3سالشه وخیلی لاغره ووزنش درزمان تولد2/800بوده ولی به نسبت هم سالای خودش باهمین وزن تولد لاغره.وقتی گشنش میشه میگه دلم درد میگیره ووقتیم سیر میشه میگه دلم درد میکنه اغلب اوقات،دهنشم همیشه بو میده..من فکر میکنم بخاطر ظرفیت کم معدش هست؟!!میشه راهنماییم کنید؟؟؟من بهش مکمل تغذیه ای مولتی ویتامین میدم دوسه ماهه ولی زیاد تاثیر نداشته(شما میگید چیکار کنم؟)وقتی یکسالش بود به مدت یکسال سر خود بهش راسیپ دادم عوارضش چیه؟از خودم بدم میاد ک هیچی حالیم نیست!!!!!!!!!!!!!!!!

1 پـاسـخ

  • با سلام همانگونه که تا کنون احتمالا متوجه شده ايد راه ارتباطي من با بيماران از طريق شمارهع واتس آپ مطب به شماره 09134495879 است که خيلي راحت تر و در دسترس تر مي باشد. البته هميشه امکان پاسخ گويي به سوالات مزرح شده از طرف والدين نيست و با توجه به حساسيت سلامت و بيماري يک کودک لازم است کودک حضوري ديده شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 112 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد و تغذيه کودکان در تهران