۴۰
۶۲
آقــا

پای شارکو دیابتی؟

باسلام جناب دکتر همسرم پلی شارکو دیابتی پیدا کردند دکتر اریاسب دارائی شما رو معرفی کردند تا مشاوره بدهید آیا همسرم میتونن پاهاشون حفظ کنند و درمان بشه این مسئله ما و نگران کرده و نمیدونم شما چه روزی مطب تشریف دارید؟

1 پـاسـخ

  • سلام و وقت به خير متاسفانه در حال حاضر امکان ويزيت حضوري در مطب نيست. ميتوانيد ويزيت به صورت آنلاين در سامانه سلامت بدون مرز sbm24 داشته باشيد. https://sbm24.com سلامت باشيد و آن شالله با بررسي ايشون و نيز بررسي آزمايشات و تصويربرداري ها کمک مناسب به ايشون انجام ميشود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 56 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراحي پا و مچ پا در تهران