قصد بارداری دارم ولی باردار نشدم؟

من دوسال و نیم هست که قصد بارداری دارم ولی باردار نشدم و حدود هفت ماه هست که زیر نظر فوق تخصص هستم وداروهای متافوت برای بارداری استفاده کردم ولی باردار نشدم ..من مشکل مرولاکتین داشتم که نرمال میشه ولی باقطع دارو بعد سه ماه عود میکنه ...میشه راهنمایی ام بکنید آیا خوردن این قرص ها تاثیری برای بارداری ام داره ؟؟؟؟
لتروزل .پروژسترون .متفورمین .دافستون .کو کیوتن .امگا سه .زینک پلاس .فرو گین ...و مکمل های ویتامین دیگه ...میشه راهنمایی بکنید ؟

2 پـاسـخ

بازدید : 490 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران