سن: 38 وزن: 49 جنسیت: خانم

شیمی درمانی تومور مغزی و پلاکت پایین: بررسی ضرورت مصرف Tporal و تداخل دارویی؟

همسرم بعداز جراحی تومور مغزی تحت شیمی درمانی با قرص تمودال هستن به دلیل اینکه در دوره چهارم پلاکتشون 134هزار شد و با یک هفته فاصله به 180هزار رسید پزشک برای پیشگیری قرص tporal رو تجویز کردن برای این سطح از پلاکت این قرص نیازه؟ و اینکه ایشون روزی یک عدد قرص بوپرنوفین(b2) مصرف میکنن تداخلی با tporal نداره؟

2 اسفند 1404 - 11:51

46 بازدید

پاسخ پزشکان

1 پاسخ
دکتر محمدرضا دبیری

دکتر محمدرضا دبیری

فوق تخصص خون و سرطان بالغين (انکولوژي)


درود
هم میهن گرامی شما در مورد بیمار خاص که شرایط خاصی دارد سوال فرموده‌اید, نظر به اینکه قبل از پاسخ دادن به پرسش شما حتماً باید علت شروع نیز از طرف پزشک معالج قید شود مصراً تاکید می‌کنم به جای ایجاد آشفتگی ذهنی برای خودتان به صورت مستقیم از پزشک معالج درخواست بفرمایید تا وضعیت ایشان روشن شود

3 اسفند 1404 - 16:7

آیا پاسخ پزشک مناسب بود؟
هوش مصنوعی دکتریاب

پاسخ هوش مصنوعی دکتریاب

شیمی درمانی تومور مغزی و پلاکت پایین: بررسی ضرورت مصرف Tporal و تداخل دارویی

با توجه به اینکه پلاکت همسرتان پس از شیمی‌درمانی ابتدا کاهش یافته و سپس به طور خودبخودی افزایش یافته است، تصمیم پزشک برای تجویز قرص Tporal جهت پیشگیری، نیازمند بررسی دقیق‌تر شرایط بیمار و ارزیابی ریسک خونریزی است. بهتر است با پزشک معالج همسرتان در مورد دلیل تجویز این دارو و ضرورت آن با توجه به روند بهبودی پلاکت مشورت کنید. مصرف همزمان بوپرنورفین (B2) با Tporal ممکن است تداخل داشته باشد. بوپرنورفین می‌تواند اثرات جانبی داروهای دیگر را تشدید کند یا بر نحوه عملکرد آن‌ها در بدن تأثیر بگذارد. حتماً پزشک معالج را در جریان مصرف بوپرنورفین قرار دهید تا در صورت نیاز، تنظیمات لازم در دوز داروها انجام شود یا از داروهای جایگزین استفاده شود. برای دریافت مشاوره تخصصی و بررسی دقیق‌تر وضعیت همسرتان، می‌توانید از پزشکان متخصص دکتریاب مشاوره آنلاین دریافت کنید.

توجه: هوش مصنوعی کامل نیست و می‌تواند اشتباه کند. توصیه ما، توجه به راهنمایی پزشکان است.

نیاز به مشاوره فوری دارید؟

همین حالا با پزشکان متخصص خون و سرطان (انکولوژي) به صورت تلفنی مشاوره بگیرید.

دریافت مشاوره تلفنی

سوالات مشابه