۲۲
۴۸
خانــم

راهنمایی برای درمان عفونت مداوم سینوس؟

باسلام.
4 سال پیش جراحی سینوس انجام دادم و مشکل عفونت مداوم سینوس هام برطرف شد اما دوسالی هست که دوباره سینوس هام مشکل ساز شده و مدام عفونت میکنه .ترشحات پشت حلق هم به طور دائم دارم و حتی با مصرف دارو هم برطرف نمیشه .یک سال پیش متوجه شدم که آسم خفیف همراه با آلرژی دارم و پیگیر درمان شدم اما همچنان دچارعفونت سینوس هام بوده و هستم تا اینکه اخیرا به خاطر درد قفسه سینه به پزشک مراجعه کردم و تو تفسیر رادیو گرافی نوشته مختصر پرهوایی،التهاب ریه و افزایش مارکینگ ریوی.
ولی نمیدونم اینها چی هستن وخیلی نگرانم ممنون میشم راهنمایی بفرمائید برای درمان این مشکل و عفونت مداوم سینوس هام باید چکار کنم.
باسپاس

1 پـاسـخ

بازدید : 191 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آلرژي، آسم و ايمونولوژي در تهران