درد شدید ناحیه تحتانی ستون فقرات بلند کردن جسم سنگین ؟

باسلام‌وخسته نباشید .چندروز پیش من یه بار رو به صورت عجله ای بلند کردم که از ناحیه تحتانی کمرم سمت چپ درد شدیدی احساس کردم که این درد به عضله لگنم سپس به عضله کشاله رانم هم رسیده وپام حالت خواب رفته این هفت روز میگذره ومن هنوز نمیتونم از جام بلند بشم .کمر نیز دست که میزنم احساس میکنم مثل یه مهره برآمدگی ایجاد شده .درد خیلی شدید هرچی هم متخصص شل کننده عضلات با مسکن نوشته ومصرف کردم خوب نشدم

بازدید : 41 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي ستون فقرات و متخصص ارتوپدي، تعويض مفصل و آسيب هاي ورزشي در تهران