۳۹
۶۳
خانــم

حالت تهوع و سرگیجه دارم اما تست کرونا منفی بوده؟

برای پرسیدن دوباره سوال عذر میخوام.فراموش کردم در سوال قبلی عنوان کنم که تست کرونا من منفی بوده و کرونا ندارم اما
چند روزه خیلی شدید حالت تهوع دارم البته فقط احساس میکنم ولی بالا نیاورد.سرم خیلی سبکه و سرگیجه هم دارم.دست چپم گاهی احساس بیحسی میکنم و بت عرض معذرت سوخت و ساز بدنم بالاست در حالیکه من سابقا یبوست داشتم.من از داروخانه قرص دیمن هیدرینات گرفتم و دوتا با هم میخورم خوابم میبره و تا چند ساعت خوبم و باز با خوردن عذا احساس تهوع شروع میشه.من مجرد هستم و نزدیک 40 سالمه.ممنون میشم راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 123 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران